TAUSTAA

PNO on yli 12 000 perävaunun kalustolla Pohjoismaiden johtava trailerivuokraamo. Yrityksen perusti alan tunnettu pioneeri Per Örnstrand vuonna 1975. Nykyään toinen sukupolvi Örnstrandia on astunut kuvaan mukaan ja konsernia johtaa tänä päivänä Jacob Lee Örnstrand. Jacob on isänsä jalanjäljissä saanut intohimon trailereiden ja kuljetusalalle. Näin ollen oli hyvin luontevaa, että Jacob otti johtovastuun isältään vuonna 2011. Nykyisen johdon visiona on ylläpitää PNO hyvä maine, jonka perusta on luotu laadulle ja luotettavuudelle. Yhtälailla uuden sukupolven myötä avautuu uusia ideoita sekä mahdollisuuksia ja Jacob onkin aloittanut projektin, joka tulee edelleen parantamaan yrityksen tarjontaa sekä asiakaspalvelua sekä nykyisyyttä että tulevaisuutta varten.

PNO:n pääkonttori sijaitsee Ruotsin Helsingborgissa. Helsingborgin ohella omat korjaamot ja vuokrauspisteet ovat Jönköpingissä ja Göteborgissa. Lisäksi aputoimipisteet toimivat Malmössä, Örebrossa ja Åkers Styckebrukissa. PNO:n Norjan yhtiön toimipaikka on Oslossa.

Joustavuus –  liikumme aina tarvittaessa ne kilometrit mitkä tarvitaan saavuttaaksemme markkinoiden tarpeet

Rehellisyys – pidämme sen minkä lupaamme

Henkilökohtaisuus – olemme suurin toimija Pohjoismaissa ja ehkäpä juuri siksi, että asiakassuhteet ovat meille ensiarvoisen tärkeitä

GROUP