MIKSI VALITA PNO

PNO on alansa johtava yritys Pohjoismaissa. Se ei ole sattuma. Asemamme on saavutettu aikaisten aamujen, pitkien iltojen, kunnianhimon ja kovan työn tuloksena. Vuokratessasi PNO:lta saat aina:

Iso, laaja ja tuore valikoima

PNO toimii ainoastaan sellaisten tavarantoimittajien kanssa, joiden johtoajatuksena on laatu. Vaunu myydään kalustosta normaalisti 54 kuukauden ikäisenä. Tämä johtaa kaluston jatkuvaan kierrättämiseen. Vanhaa kalustoa ulos ja uutta sisään. Moderni kalusto vaatii vähemmän huoltoa ja takaa vanhaan verrattuna paremman toimintavarmuuden. Kalustokierrätyksen seurauksena pystymme tarjoamaan asiakkaidemme käyttöön alan uusimmat innovaatiot ja uusimman tekniikan. Meillä on leveä kalustovalikoima ja pyrimme aina hankkimaan kalustoa, joka täyttää asiakkaan vaatimukset ja toiveet.

Konsultointia ja joustoa

PNO:n pätevä henkilökunta tekee päivittäin töitä asiakkaidemme auttamiseksi. Otamme aina tarvittavan määrän harppauksia päämäärän eli asiakastyytyväisyyden saavuttamiseksi. Toimimme alalla, jossa tarkkuus ja joustavuus ovat avainsanoja. Teemme töitä laajalla rintamalla ja voimme näin toimia neuvonantajina asiakkaiden pitkäaikaisiin tai projektiluonteisiin tarpeisiin. Pyrimme aina löytämään asiakkaalle parhaiten kuhunkin tilanteeseen sopivat tuoteratkaisut.

Kokemus ja tieto-taito

Meillä on pitkä kokemus tältä alalta ja voimme siksi tarjota korkean tason asiantuntemusta vaunuihin liittyen. Pystymme toimimaan laajasti eri valmistajien kanssa. Tieto-taidolla ja kokemuksella pääsee jo pitkälle ja lopulta se johtaa nopeaan ja joustavaan palveluun.

Täysi huoltovastuu

PNO tarjoaa asiakkailleen kaiken tarvittavan huollon ja avun, jonka asiakas koko vuokrakauden aikana saattaa tarvita. Me olemme kanssasi koko matkan ajan. Omalla korjaamollamme voimme hoitaa kaikki asiakkaan tarvitsemat palvelut.

Henkilökohtainen palvelu

Mielestämme hyvät ja toimivat suhteet ovat toimintamme perusta. Haluamme oppia tuntemaan asiakkaamme mahdollisimman hyvin, koska vain siltä pohjalta saamme tiedon asiakkaan ajatuksista ja tarpeista. Tämä luo parhaan mahdollisen pohjan kestävälle kalustoyhteistyölle.

Tervetuloa !