MITÄ ME TEEMME

PNO on raskaan perävaunukaluston vuokraamiseen ja myyntiin erikoistunut yritys. Olemme alan pioneereja Pohjoismaissa ja näin ollen kokemuksemme alalta on erittäin vankka. Olemme traileriasioiden erikoisosaajia ja siksi löydämme aina vastaukset asiakkaidemme kysymyksiin. Haluamme aina tarjota innovatiivisia ja joustavia ratkaisuja asiakkaillemme.

Teemme yhteistyötä sellaisten tavarantoimittajien kanssa, joiden tuotteet ovat huippulaadukkaita ja meidän mielestä alan parhaita. Voimme tarjota asiakkaillemme laajan valikoiman erilaisia vaunutyyppejä. Kalustomme on uutta ja hyväkuntoista, koska poistamme vaunu kalustosta normaalisti 54 kuukauden jälkeen. Näin toimien varmistamme yksiköidemme korkean laadun ja hyvän toimintavarmuuden.

Teknisesti pätevä henkilökuntamme on toiminut alalla pitkään sekä asiakaspalvelun että huollon parissa. Kun asiakkaamme vuokraavat meillä, olemme matkassa mukana lähdöstä alkaen.

Toimipaikkamme sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien päässä Sipoossa, lähellä Keravan rajaa. Olemme luoneet Sipooseen loistavat puitteet asiakaspalvelun ja teknisen huollon laadukkaalle toteuttamiselle. Käytössämme on  oma korjaamo kokeneine asentajineen, katsastushalli, pesuväylä sekä mittava varasto. Nämä takaavat huolloille ja korjauksille mahdollisimman nopean läpimenon – asiakkaidemme eduksi.