Bakgrund

PNO är Nordens ledande traileruthyrare, med över 12 000 trailers. Företaget grundades 1975 av Per Nelson Ørnstrand, en pionjär inom transportbranschen. Andra generationen Ørnstrand har tagit över och numera leds PNO utav Jacob Lee Ørnstrand. Jacob har under hela sin uppväxt tagit del av sin fars passion och engagemang för trailers och transportbranschen. Därav föll det sig naturligt och självklart när Jacob i 2011 tog över efter sin far. Jacobs vision är att upprätthålla det goda rykte hans far skapat om PNO där kvalitet, flexibilitet samt förtroende varit ledord. Likväl, med en ny generation föds nya idéer och möjligheter. Jacob har inlett projekt som kommer att bredda PNOs erbjudande och servicenivå, nu och för framtiden.

PNO har sitt huvudkontor i Helsingborg, Sverige, vi har kontor i Sibbo, Finland samt i Olso i Norge. Vi har egna PNO verkstäder och depåer i Helsingborg, Göteborg, Malmö, Jönköping, i Sippo Finland samt i Greve Danmark. Vi har underdepåer i Örebro och Åkers Styckebruk. Utöver detta kan vi erbjuda ett betydande geografiskt nätverk av verkstäder och däckfirmor till våra kunder då de inte är i närheten av en PNO verkstad.

På PNO har majoriteten av medarbetarna en bakgrund från transportbranschen. We love trailers. På våra verkstäder har vi tillknytit oss hög teknisk standard och vi kan med gott samvete säga att vi hanterar alla trailermärken. Grundaren till PNO är dansk och därav arbetar en hel del danskar på PNO. Vi lär oss massor ut av varandra och kombinerar ihop det bästa från dansk och svensk organisationskultur. Dansk eller svensk så delar vi de värderingar som är PNOs grund, vi är alla:

Flexibla – vi går den extra milen för att möta behoven på marknaden.

Ärliga – vi håller alltid det vi lovar.

Personliga – vi må vara Nordens största traileruthyrare och det är kanske för att vi värdesätter relationer högt.

GROUP