Goda skäl att välja PNO

PNO är störst inom uthyrning av trailers i Norden. Detta är ingen tillfällighet. Det är ett resultat av tidiga morgnar, sena nätter, höga ambitioner och hårt arbete.  Vid hyrning av trailers hos PNO får man alltid:

Stort, brett och nytt sortiment

PNO arbetar endast med leverantörer som vi vet tillverkar kvalitet. En trailer säljs i majoritet efter 54 månaders användning. Detta resulterar i att vi konstant byter ut äldre modeller mot nya och behåller en ung flotta av trailers. En ung trailer fordrar mindre underhåll och är säkrare än en gammal. Följaktligen erbjuder vi den nyaste tekniken och innovationerna. Vi har ett brett sortiment av trailers och vi fokuserar på att alltid möta kundens behov och bygger enligt deras önskemål.

Rådgivning med flexibilitet

PNOs kunniga och serviceinriktade medarbetares dagliga huvuduppgift är att alltid leverera och gå den extra milen för våra kunder. Vi jobbar i en bransch där vi vet att punktlighet och anpassbarhet är nyckelord. Vi jobbar brett och djupt och därför kan vi som rådgivare ge vår kund lösningar i allt från hur de långsiktigt skall ta fram nya produktlösningar som bäst passar deras arbetsmodell, samt kortsiktigt kunna erbjuda svar på de närvarande behov som kan uppstå över en dag.

Erfarenhet och know-how

Med lång tid i branschen kan vi erbjuda en kunskap i särklass gällande din trailer. Vi kan hantera alla trailermärken och vi är specialister inom ett flertal områden. Med kunskap och erfarenhet kommer man långt och det resulterar också i snabb och flexibel service.

Fullservice

PNO erbjuder all den service som en kund kan behöva under den tid denna hyr trailers utav oss. Vi är ”behind you all the way”. I våra PNO verkstäder kan vi täcka kundens alla behov.

Dygnet runt finns 24|7 Technical Service till tjänst. Via denna lotsas våra kunder, vid ett breakdown, till närmsta verkstad där problem som uppstått hanteras.  Vi vet att din tid är dyrbar, därför agerar vi.

Personlig service

Inget kan värderas bättre än bra relationer. Vi vill alltid lära känna våra kunder, för ju bättre vi känner dem desto bättre förstår vi deras behov. Den bästa leverantören känner sin kund bättre än vad kunden känner sig själv. Då har man lyckats. Genom att alltid ge personlig service, på kontoret likväl som på verkstäderna stärker vi banden och lär oss utav varandra.